Werkwijze

 

Reiniging van uw zonnepanelen door Sunny Solar is vakkundig, veilig en volgens de ARBO-veiligheidseisen. Wij beschikken over de modernste technieken.

Onze werkwijze bij reiniging van zonneparken, pv-installaties en pv-dakinstallaties

Onze innovatieve robot is speciaal ontwikkeld om zonnepanelen te reinigen op plekken die moeilijk toegankelijk zijn, zoals op daken. De Gekko robot beschikt over een zachte, ronddraaiende borstel die in combinatie met osmosewater constant met dezelfde druk de panelen reinigt.

Met onze hoogwerker zetten wij de reinigingsrobot snel en veilig op uw dak en met een afstandsbediening kan de robot op afstand geregeld worden. Hierdoor hoeven wij uw dak niet te betreden. Veilig voor u en voor ons!

Reiniging bij particulieren

Door de combinatie van telescoopbewassing met zachte borstels en osmosewater worden uw zonnepanelen professioneel gereinigd met een streeploos eindresultaat.

werkwijze sunny solar zonnepanelenpark

Werkwijze sunny solar zonnepanelenpark

Sunny Solar is een snelgroeiend bedrijf uit Cothen, in het hart van Nederland. Eigenaar, Raymond Larink, heeft jarenlange schoonmaakervaring en neemt deze kennis mee in de specialistische reiniging van al uw panelen. Met een reiniging op maat zorgen we met het schoonste resultaat voor het hoogste rendement. Aangezien Sunny Solar is gevestigd in het midden van het land, zijn alle uithoeken van Nederland voor ons goed bereikbaar.
Ons werkveld is dus onbeperkt!

Volg ons ook op social media